Compania BD Furniture care detine brandul de mobilier BoConcept intentioneaza sa investeasca circa doua milioane de euro in deschiderea a cinci magazine noi, in Romania, pana in 2010, au declarat reprezentantii companiei.
"Pana in 2010 vom mai deschide cinci magazine noi de mobila, inclusiv in Sibiu, Brasov si Iasi. Magazinele vor fi amplasate in special in parcuri de retail, dar in viitor intentionam sa deschidem si magazine independente. Investitia medie pentru o unitate ajunge la circa 400.000 euro" au declarat reprezentantii BD Furniture.

Compania va deschide o noua reprezentanta BoConcept in Sibiu, la finele lunii noiembrie. In plus, in martie si noiembrie 2009, vor mai fi deschise cele doua showroom-uri din Iasi si Brasov. Primul magazin BoConcept din Romania s-a deschis in 2006 in complexul comercial Feeria, investitia initiala ridicandu-se la suma de 400.000 de euro.

BoConcept a lansat luna aceasta, colectia si catalogul pentru anul 2009 ce cuprinde in special piese de mobilier multifunctionale cum ar fi mese extensibile, canapele si paturi cu module de depozitare si altele. Retailerul isi mentine estimarile pentru 2008 cand se asteapta la o cifra de afaceri de trei milioane de euro, in crestere cu 50% fata de anul precedent.

BoConcept este un brand international de mobilier si decoratiuni cu peste 350 de magazine si studiouri de marca, incluzand locatii in New York, Shanghai, Tokio, Madrid, Berlin, Londra, Paris si Copenhaga, in peste 47 de tari din lumea intreaga.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri