Premiul "Balkans Legal Advisor of the Year" (Consultantul juridic al anului in Balcani) reflecta consultanta oferita de Clifford Chance in Romania, Bulgaria si alte tari din Europa de Sud-Est.

"Aceste premii ne onoreaza si reflecta atat pozitia dominanta pe care Clifford Chance o are in regiune cat si contributia biroului din Bucuresti in aceasta zona", a declarat Daniel Badea, Managing Partner al Badea Clifford Chance.

Premiile Financial Times sunt unice pentru ca se bazeaza pe date concrete despre tranzactiile de achizitii si fuziuni, precum si pe opinia unor experti independenti.

Clifford Chance a construit o practica solida in Europa de Sud-Est, bazandu-se pe regionalizarea serviciilor juridice, care reprezinta un avantaj competitiv atat pentru coordonarea relatiilor cu clientii, cat si a resurselor proprii.

Citeste si:

Badea Clifford Chance a asistat recent fonduri de private equity, banci de investitii, investitori de real estate si companii internationale in tranzactii de achizitii si fuziuni, finantare bancara, finantare de proiecte de real estate si investitii de private equity in tari din Europa de Sud Est precum Bulgaria, Serbia, Croatia, Turcia si Moldova.

In Romania, Clifford Chance a deschis, la 19 iunie 2006, un birou in asociere cu Badea&Asociatii, firma prezenta pe piata locala din anul 2002. Biroul din Bucuresti numara in prezent patru parteneri si are 50 de avocati, facand parte din zona Europei Centrale si de Est a firmei Clifford Chance care detine deja birouri in Budapesta, Moscova, Praga, Varsovia si Kiev.

Badea Clifford Chance ocupa locul 1 in topul firmelor de avocatura din Romania in cea mai recenta editie a Legal 500 (2008) la sectiunile Banking & Finance si Real Estate, precum si in ultima editie a Chambers and Partners (2008) la sectiunea Banking & Finance.