Peste 100 de angajati din judetul Giurgiu vor intra in somaj tehnic, in perioada ianuarie-martie, pe fondul crizei economice, se arata intr-un comunicat al Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Giurgiu, transmite NewsIn.

Potrivit comunicatului AJOFM, cei mai multi dintre cei care vor fi disponibilizati lucreaza in comert, in fabricarea textilelor sau la firme care asigura consultanta pentru afaceri. Astfel, in ianuarie vor fi disponibilizati 14 salariati in comert, 17 in industria mobilei si 14 angajati ai unei firme de transporturi rutiere de marfa.

In perioada ianuarie-martie, o firma care desfasoara activitati de consultanta pentru afaceri va disponibiliza 12 persoane. In februarie, doua societati cu profil de activitate fabricarea de articole din textile, vor disponibiliza temporar 51 de angajati.

“In ianuarie, vor face disponibilizari pe fondul crizei economice, Akmar Mihailesti, Soliv Giurgiu si COnstructii Lemn Mihailesti. In perioada ianuarie-martie, va face disponibilizari Intercom Bolintin Vale, iar in februarie CTR Confectii Textile Giurgiu si Incognito”, se arata in comunicatul AJOFM Giurgiu.

Conform documentului, in total, in perioada ianuarie-martie, vor fi disponibilizati 295 de angajati din judetul Giurgiu, dintre care 179 sunt lucratori sezonieri, pe perioada iernii. La sfarsitul anului 2008, rata somajului in judetul Giurgiu era de 4,6%.


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
TENSIUNE. Angajatii Lukoil ii cer ajutor lui Ponta