Oliver Petcu are o experienta de peste cinci ani in acesta industrie si a activat anterior in departamentele de Marketing si PR ale unor companii ce-si desfasoara activitatea in domenii precum ospitalitate, bancar si fashion.

In noiembrie 2003 isi deschide, impreuna cu un partener, propria firma de consultanta, CPP Management Consultants.

“Am dezvoltat o retea extinsa care cuprinde manageri de top din industrie, grupuri internationale si companii, iar cunostintele si experienta noastra in domeniu au facilitat extinderea ariei de activitate a acerstor companii si in zona Europei de Est”, declara Oliver Petcu.

Citeste si:

CPP Management Consultants Ltd este singura companie central si est europeana specializata in industria de lux, reprezentand local si regional cele mai importante brand-uri de lux internationale dar si investitori si antreprenori interesati sa-si deschida o afacere in domeniu. In peste cei 5 ani de activitate, CPP a fost si este o voce a industriei de lux locale pe toate segmentele acesteia.

Va invitam sa trimiteti intrebarile si subiectele de discutie pentru Oliver Petcu, care ne va raspunde intr-o editie viitoare a Live Wall-Street, completand chestionarul de mai jos sau trimitand un email la adresa redactie@wall-street.ro.

Nume:

Email:

Intrebare: