Puneti intrebari despre piata de luxury lui Oliver Petcu, CPP Management Consultants

In cadrul rubricii Live Wall-Street , Oliver Petcu, Managing Partner al CPP Management Consultants, companie de consultanta specializata in industria de lux, va raspunde cititorilor Wall Street. Principalele puncte de interes ale discutiei vor fi segmentele pietei luxului in care merita sa investim in perioada de criza financiara si evolutia acestei industrii in 2009.

Oliver Petcu are o experienta de peste cinci ani in acesta industrie si a activat anterior in departamentele de Marketing si PR ale unor companii ce-si desfasoara activitatea in domenii precum ospitalitate, bancar si fashion.

In noiembrie 2003 isi deschide, impreuna cu un partener, propria firma de consultanta, CPP Management Consultants.

“Am dezvoltat o retea extinsa care cuprinde manageri de top din industrie, grupuri internationale si companii, iar cunostintele si experienta noastra in domeniu au facilitat extinderea ariei de activitate a acerstor companii si in zona Europei de Est”, declara Oliver Petcu.

CPP Management Consultants Ltd este singura companie central si est europeana specializata in industria de lux, reprezentand local si regional cele mai importante brand-uri de lux internationale dar si investitori si antreprenori interesati sa-si deschida o afacere in domeniu. In peste cei 5 ani de activitate, CPP a fost si este o voce a industriei de lux locale pe toate segmentele acesteia.

Va invitam sa trimiteti intrebarile si subiectele de discutie pentru Oliver Petcu, care ne va raspunde intr-o editie viitoare a Live Wall-Street, completand chestionarul de mai jos sau trimitand un email la adresa redactie@wall-street.ro.

Nume:

Email:

Intrebare:


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri