George Copos: Poate si eu am pierdut 200 mil. euro. Ana Hotels, declin de 30% in acest an

Ana Holding estimeaza o cifra de afaceri de 100 milioane euro in acest an, in scadere cu 25-30% comparativ cu 2008, a declarat George Copos, patronul holdingului.
"In ianuarie si februarie am mers foarte prost, in martie putin mai bine, dar anticipez o scadere cu aproximativ 25-30% a cifrei de afaceri pe intregul an", a spus George Copos.

El a adaugat ca sumele investite de Ana Holding in proiecte blocate in prezent din cauza crizei se ridica la aproximativ 200 milioane euro.

"Poate si eu am pierdut o suta - doua sute de milioane (n.r.: de euro), dar consider ca romanii nu si-ar fi schimbat mentalitatea fara aceasta criza", a mai spus Copos, citat de NewsIn.

Pentru Ana Imep SA Pitesti, patronul holdingului estimeaza in acest an o cifra de afaceri de 30 milioane euro, in scadere de la nivelul din 2008, de 42 milioane euro.

Copos a precizat ca a facut restructurari semnificative in cadrul companiei Ana Imep, disponibilizand 300 de angajati, din 1.000. "Am facut restructurari la toate companiile din cadrul holdingului - si la hoteluri, si la Ana Imep -, dar, in general, au plecat oameni care nu erau performanti", a mai spus Copos.

Holdingul controlat de George Copos include companii precum Ana Hotels, Ana Imep, Ana Pan, Ana Trans International si Ana Aslan Health Spa.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri