Hipermarketurile Carrefour transfera bani international prin MoneyGram

Retailerul francez Carrefour pune la dispozitia clientilor, incepand cu 15 septembrie, un serviciu de trimitere si primire de bani la nivel international in doar cateva minute, prin MoneyGram.
Serviciul este disponibil in toate cele 22 de hipermarketuri ale retelei si are avantajul taxelor mici, fara comisioane ascunse, rapiditatii (operatiunile dureaza maxim zece minute), posibilitatii transmiterii, atasat, a unui mesaj de zece cuvinte si disponibilitatii respectand orarul prelungit al magazinelor, inclusiv la sfarsit de saptamana. De asemenea, clientii, care nu au nevoie de cont bancar sau card de credit, isi pot ridica banii trimisi de rudele din strainatate in lei sau euro, informeaza reprezentantii companiei.

“Adaugand serviciile sigure de transfer de bani MoneyGram la serviciile disponibile in hypermarketurile Carrefour vom da posibilitatea clientilor nostri sa economiseasca timp si resurse, mai ales acelor persoane, ale caror rude traiesc in strainatate si trimit bani acasa. Alaturi de cumparaturile pe care le pot face in magazinele noastre, clientii nostri vor putea de acum sa incheie si tranzactii internationale, intr-o singura vizita in magazin”, a declarat Andreea Mihai (foto), directorul de marketing al retelei de hipermarketuri si supermarketuri.

“Suntem incantati ca extindem relatia noastra cu echipa Carrefour, pozitionandu-ne in locatii cheie, in hypermarketurile Carrefour,” afirma John Hempsey, directorul MoneyGram International. “Romania continua sa fie o piata importanta in strategia de expansiune internationala a MoneyGram si una dintre cele mai mari ca numar de tranzactii. Peste doua milioane de romani traiesc in Spania, Italia, Statele Unite si Marea Britanie si trimit periodic bani familiilor lor din tara. Serviciul MoneyGram transfer de bani este in concordanta cu filosofia Carrefour de a oferi totul sub acelasi acoperis, permitand clientilor sa trimita si sa primeasca bani in locatii convenabile, sigure si familiare”, a mai spus oficialul MoneyGram International.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri