Fortele terestre ale SUA organizeaza la 1 octombrie un seminar prin care sa impulsioneze firmele romanesti "sa faca afaceri cu Guvernul SUA", in perioada octombrie-decembrie urmand sa se atribuie contracte pentru baza militara Kogalniceanu pentru o serie de produse si servicii.

Firmele romanesti sunt invitate de echipa de ofiteri contractori ai Fortelor Terestre ale SUA la seminarul cu tema "Cum se fac afaceri cu Guvernul SUA", organizatorii urmarind sa ofere companiilor interesate informatii referitoare la procedurile de achizitie si modalitatea de prezentare a ofertelor, informeaza NewsIn.

Organizatorii doresc, de asemenea, sa intocmeasca o lista de furnizori pentru aprovizionare, servicii si constructii, in cadrul programului militar care se desfasoara la Mihail Kogalniceanu si in Poligonul Babadag.

In perioada octombrie - decembrie 2009, Guvernul SUA intentioneaza sa solicite oferte si sa atribuie noi contracte pentru mai multe servicii si produse.

Mai exact, in ceea ce priveste produsele, americanii au nevoie de echipamente, mobilier si decoratiuni pentru sala de mese, echipamente pentru intretinerea atelierelor, scaune pentru sala de cinema, echipament pentru sala de sport si mobilier pentru sala de lectura.

In ceea ce priveste serviciile, este vorba despre aprovizionarea cantinei unitatii si personal pentru cantina, livrarea de combustibil vrac, depozitarea si gestionarea marfurilor, intretinerea drumurilor si terenurilor, deszapezire, colectarea deseurilor, curatenie, spalatorie auto, curatatorie, dezinsectie, furnizare de servicii internet, mutarea si depozitarea mobilierului, intretinerea generatoarelor si a sistemelor de ventilatie si aer conditionat si de cladiri si aprovizionare cu apa.

"Suntem nerabdatori sa continuam consolidarea parteneriatului nostru prin imbunatatirea relatiilor bilaterale, aprofundarea cunostintelor noastre referitoare la mediul de afaceri din Romania si cresterea numarului de contractori romani din domeniul serviciilor, aprovizionarii si constructiilor, atat in acest an, cat si in viitor", au declarat oficialii SUA care organizeaza seminarul.

Seminarul “Cum se fac afaceri cu Guvernul SUA” va avea loc la 1 octombrie 2009, ora 13:00 la Caminul Cultural din localitatea Mihail Kogalniceanu, judetul Constanta, iar firmele romanesti vor putea participa numai pe baza de inscriere.


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Documentare despre calatorii pe care sa le vezi in 2019