Grupul petrolier ungar MOL lanseaza cea de-a patra editie a competitiei internationale on-line freshhh2010, dedicata studentilor si tinerilor absolventi.
Prin intermediul acestui program, acestia au sansa de a participa la diverse proiecte alaturi de specialistii MOL si de a fi ulterior recrutati in cadrul companiei. Totalul premiilor oferite castigatorilor competitiei este in valoare de 20000 euro.

Anul trecut 50 de echipe a au reprezentat Romania, din care una s-a calificat in finala.

Inscrierile se fac on-line, la adresa www.freshhh2010.net, termenul limita fiind 28 februarie 2010.

In prezent, reteaua MOL Romania include 135 de benzinarii. MOL Plc este o companie multinationala, activand in domeniul petrolului si gazelor, lider in Europa Centrala si de Est, cu sediul central in Budapesta.

Grupul MOL deruleaza operatiuni in Europa, Orientul Mijlociu, Africa si statele membre CIS, avand peste 33.000 de angajati in intreaga lume.

MOL detine cinci rafinarii in Ungaria, Slovacia, Croatia si Italia, cu o capacitate de rafinare de 23,5 milioane tone/an. MOL are peste 1.500 benzinarii in Europa Centrala si de Sud-Est.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri