Compania de paza Shelter Security, cu afaceri de peste 5 mil. euro in 2009, a castigat un contract de circa 46 mil. lei (11,2 mil. euro) pentru furnizarea unui sistem de securitate, monitorizare si interventie pentru cele peste 1.000 de agentii ale Loteriei Romane, potrivit site-ului e-licitatie.ro.

“Cred ca am castigat datorita solutiei tehnice pe care am oferit-o, cat si criteriului pretul cel mai mic”, spune Alin Ionescu, presedinte Shelter Security.

Compania a concurat pentru obtinerea contractului cu consortiul Imsat - Securitas Services Romania, precum si cu G4S Security Services, una din cele trei divizivii ale G4S Romania.

Derularea contractului a inceput in ianuarie, iar perioada de desfasurare este de 18 luni.

“Este cel mai mare contract ca valoare care se desfasoara pe o perioada scurta de timp, pentru ca avem contracte mult mai avantajoase din punct de vedere financiar, cu o durata de implementare de 3-4 ani”, mentioneaza Ionescu.

Printre cei mai importanti clienti ai companiei se numara Aeroportul International Aurel Vlaicu (Baneasa), Opera Nationala Bucuresti sau Ambasada Japoniei la Bucuresti (directia consulara).

Principalii jucatori din piata locala sunt G4S Security Services (Danemarca), BGS (Romania), Securitas Security Services (Suedia), Rosegur (Spania), UTI Group (Romania) si Interguard Grup (Romania


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Perchezitii DNA la Ministerul Finantelor