Operatorul de servicii medicale MedLife a incheiat un parteneriat cu Stem SURE, companie care asigura servicii de recoltare, procesare si stocare de celule stem din sangele placentar.

Celulele stem sunt stocate si procesate in Danemarca, rezultatul procesarii sangelui placentar fiind comunicat parintilor in termen mediu de 36 de ore, iar inmanarea Certificatului de stocare are loc in cel mult sapte zile lucratoare.

Transportul probelor este asigurat de patru companii autorizate pentru transport de probe biologice umane si acreditate la nivel international: UPS, TNT, DHL Express si World Courier.

Astfel, pacientele care vor naste la maternitatea din cadrul Life Memorial Hospital pot opta pentru unul dintre cele trei pachete personalizate de nastere: Silver, Gold sau Diamond, oricare dintre aceste pachete avand inclusa manopera de recoltare a celulelor stem, fara niciun cost suplimentar. In cei trei ani de la deschidere, maternitatea MedLife a inregistrat aproximativ 2.000 de nasteri.

MedLife, prezenta pe piata din Romania din 1996, isi desfasoara activitatea in patru Hyperclinici din Bucuresti si din tara, cinci laboratoare proprii de analiza, 28 de centre medicale generaliste in Bucuresti si in tara, cinci centre cu specializare unica si in colaborare cu peste 110 de clinici medicale partenere din toata tara.

Compania are in prezent peste 1.000 de angajati.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
(P) Joi se deschide Baby Boom Show la Romexpo!