Ian Gearing a facut parte din echipa FrieslandCampina de peste 10 ani. Timp de 5 ani a ocupat pozitia de director general al Friesland Foods Malaezia si alti 5 ani pe aceeasi pozitie in Tailanda.

Biroul noului director executiv al FrieslandCampina Romania va fi in Cluj-Napoca, in sediul central al companiei, Paul Szautner (foto) urmand sa raporteze direct lui Konstantine Maggioros, director general FrieslandCampina Ungaria si FrieslandCampina Romania.

Cu o experienta de 14 ani in sectorul de lactate, Peter Szautner face parte din echipa FrieslandCampina din 2006. Timp de 2 ani a ocupat pozitia de Milli Business unit director si director de vanzari in cadrul FrieslandCampina Ungaria. In 2008, in urma reorganizarii companiei a preluat functia de director consumer marketing&new business tot in cadrul FrieslandCampina Ungaria.

Szautner a mai detinut anterior pozitia de director comercial si de marketing in cadrul grupului Parmalat si Divizia Biscuiti in cadrul Danone Ungaria.

Peter Szautner a studiat Administratia Afacerilor in Budapesta. In 2008 si-a completat studiile cu INSEAD International Executive Program in Fontebleau.

Fuziunea companiilor olandeze Friesland Foods si Campina a fost aprobata si finalizata la sfarsitul anului 2008, in urma acestui proces rezultand, in mod oficial, compania FrieslandCampina. Noua companie are un numar de 22.000 de angajati, 100 de unitati de productie si opereaza in 24 de tari.

FrieslandCampina si-a organizat activitatile intr-o structura formata din 4 grupuri de business: produse de larg consum pe Europa de Vest, produse de larg consum la nivel international, branzeturi&unt si ingrediente. Cele mai importante branduri sunt: Campina, Chocomel, Completa, Dutch Lady, Frisian Flag, Foremost, Friesche Vlag, Betagen, Fristi, Vifit, Landliebe, Milli, Mona, Optimel, Optiwell, Puddis, Pottyos, Fruttis, NoyNoy, Peak, Rainboy, Yazoo, Frico, Milner, Buttergold, Valess, Debic, DMV, Kievit, Domo, Creamy Creation, Nutrifeed, Appelsientie, DubbelFrisss si CoolBest.