Gregory’s Romania, compania care detine lantul elen de restaurante tip fast-food Gregory’s, si-a majorat capitalul social cu 1,6 milioane euro prin emiterea a 67,2 milioane de actiuni noi, fiecare cu o valoare nominala de 0,1 lei, potrivit datelor din Monitorul Oficial.
Astfel, capitalul social al companiei se majoreaza de la 7,47 milioane lei (1,78 milioane euro), pana la 14,19 milioane lei (3,37 milioane euro).

Principalii actionari ai Gregory’s Romania sunt Gregory’s Mikrogeumata, cu 63,66 din capitalul social, Gregory’s Micromeals, care detine 10,22% din capitalul social, Prudent Investment – cu 5,9% din capitalul social, Xenisis Enterprises, care detine 16,62% din capitalul social, si Debvale, cu 2,57% din capitalul social.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Roxana Grosu
Roxana a absolvit Facultatea de Litere , fiind și traducător autorizat de engleză și franceză. Are o experiență de peste 15 ani în presă și comunicare, este grammar nazi și pasionată de istoria artei. Ca jurnalist, a lucrat pentru publicații precum Businessmen's, Bucharest Business Week , România Liberă - unde a fost editor coordonator - și Wall-Street.ro . De-a lungul carierei jurnalistice, Roxana a scris pe domenii precum diplomație , turism , aviație , retail ,...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri