Actionarii Caroli Foods Group si Campofrio Food Group au semnat acordurile finale pentru crearea unui nou grup, unificand operatiunile existente din Romania sub forma unui joint venture.

Noua entitate Caroli Foods Group va opera sub conducerea unui consiliu director format din 5 membri, compus din reprezentanti ai companiilor partenere si prezidat de Talal El-Solh. Haluk Akdemir este CEO-ul noului grup.

Echipa de management este formata din: Ovidiu Dusleag – director executiv Productie, Logistica si Asigurarea Calitatii; Tomita Savastre – director executiv Cercetare & Dezvoltare si Planificare; Andrew Taylor – director executiv Marketing, Business Development si Relatii Publice; Dan Timotin – director executiv Financiar, IT, Juridic si Achizitii; George Ungureanu – director executiv Vanzari.

Contactat de Wall-Street, Ovidiu Wencz (foto) a confirmat intreruperea colaborarii “pe cale amiabila” cu noul grup.

Citeste si:

“Am negociat un pachet compensatoriu foarte bun pe masura rezultatelor obtinute in acesti 9 ani. Am primit deja cateva oferte asupra carora ma voi decide pana in august-septembrie. Urmaresc proiecte de anvergura, companii mari. Oferte au venit si din zona concurenta, insa le-am refuzat din cauza ca am semnat un contract de noncompetitie. Am propuneri si din domeniul vopselurilor, parafarmaceuticelor, distributia farma si chiar zona food, din partea unei companii interesate sa deschida o unitate de productie pe plan local”, a explicat Wencz.

Inainte de Campofrio, Ovidiu Wencz a facut parte din echipa Relad-Holding, unde a ocupat diverse diferite functii, incepand de la responsabil comercial pana la pozitia de vicepresedinte. In perioada 1992-1995, Wencz a lucrat in domeniul publicitatii, in cadrul McCann Ericsson Europa.

Ovidiu Wencz este absolvent al Academiei de Studii Economice din Bucuresti si este specializat in marketing la Universitatea Kingston din Marea Britanie.