Teoretic doar, pentru ca “din pacate, oamenii de afaceri autohtoni au o valoare a asset-urilor (activelor – n. red.) aproape egala cu cea a creditelor la banci”.

In plus, problema nu este doar aceea a lichiditatilor, ci si una a traditiei acumularii de bogatie din generatie in generatie. “Cand vom avea si noi o economie de piata asa de veche precum a Americii, atunci am putea vorbi despre astfel de donatii si in Romania”, este de parere Copos.

Omul de afaceri declara ca pana acum a donat 40 de milioane de dolari echipei de fotbal Rapid si ca in continuare familia Copos se va ocupa de acte de caritate.

Citeste si:

In privinta impozitarii marilor averi, Copos si-a reiterat pozitia favorabila unei astfel de masuri care ar putea duce la investitii mai mari in infrastructura.

Vezi aici ce raspunsuri au dat: Ioan Niculae (InterAgro), Ioan Micula (European Drinks), Nelu Iordache (BlueAir), Ionut Negoita (Rin Group), Ilie Vonica (Polisano), Camelia Sucu (ClassLiving), George Becali, Marius Ghenea (FiT Distribution), Gica Popescu, Vasile Armenean (Betty Ice) si Ilie Nastase.

Sursa foto: www.copos.ro.