In urma acestei investitii Elis Pavaje devine singurul producator de blocheti de pe piata romaneasca.

„La o analiza a tipurilor de proiecte desfasurate in acest moment pe piata din Romania, am identificat o necesitate reala pentru blocheti, un produs de ultima generatie, folosit foarte mult in proiectele de infrastructura. Ne bazam pe experienta si know-how-ul companiei Keystone de la care am cumparat licenta, dar si pe nevoia reala de pe piata pentru a obtine in 2010 venituri de 1 milion de euro din vanzarea acestui tip de produs”, a declarat Emil Elisiu Gota, director general Elis Pavaje.

Realizate din beton vibropresat, dar beneficiand de o greutate scazuta (cca. 35 kg/buc), blochetii Compac III sunt elemente modulare pentru ziduri de sprijin din pamant armat care prin forma lor speciala ofera posibilitatea realizarii unor suprafete verticale, drepte sau curbe, fara dificultate si fara a necesita personal specializat. Blochetii Compac III reprezinta o solutie pentru consolidarile de teren din proiectele de infrastructura, proiecte rezidentiale si industriale, aplicatii hidrotehnice (cheiuri, canale, baraje), terase, garduri, fatade.

Citeste si:

Elis Pavaje a avut in anul 2009 o cifra de afaceri de 60 milioane de lei. Compania are o capacitate de productie de 8.000 mp/zi in cele doua unitati de productie din tara.