Firma Genco Trade, filiala a grupului elen Fourlis, va inaugura in septembrie cea de-a 16-a unitate a retelei de magazine cu articole sportive Intersport, in Bacau, printr-o investitie de 700.000 de euro - 1 milion de euro, suma care include si produsele.

Magazinul, situat in Arena Mall Bacau, se intinde pe o suprafata de 650 de metri patrati si va avea 20 de angajati, a declarat country manager-ul Intersport in Romania si Bulgaria, Akis Ionas, pentru Mediafax.

Firma a deschis in luna mai un magazin de dimensiuni similare in galeria comerciala din Carrefour Ploiesti.

"Romania a fost foarte afectata in ultimii doi ani de criza economica, dar chiar si in acest context noi nu ne-am oprit dezvoltarea. Luam deciziile mai atent, dar continuam sa ne dezvoltam. Consider ca dificultatile cu care se confrunta piata de profil pot oferi si multe oportunitati", a afirmat Ionas.

El a adaugat ca in primele opt luni vanzarile magazinelor Intersport au crescut cu 10%, comparativ cu perioada similara a anului trecut, nedorind sa precizeze valoarea acestora.

Franciza Intersport, detinuta in Romania de Genco Trade, este prezenta pe piata locala din anul 2004 si este formata din 15 magazine, dintre care cinci in Bucuresti si restul in Brasov, Constanta, Iasi, Cluj, Arad, Pitesti, Suceava, Buzau, Timisoara si Ploiesti. In magazinele Intersport sunt angajate circa 350 de persoane.

Genco Trade este filiala a grupului elen Fourlis, care a inregistrat in primele sase luni ale anului vanzari de 316,8 milioane de euro.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Cat costa sa deschizi o cafenea in marile lanturi?