Noua unitate este amplasata in cadrul centrului comercial Winmarkt de pe strada Bucegi si este cea de-a 29-a din cadrul retelei la nivel national.

"Carrefour deschide cel de-al doilea punct de vanzare din oras, dupa hipermarketul Carrefour Cluj, din centrul comercial Polus Center. Noul Carrefour Market isi desfasoara activitatea pe un spatiu de vanzare de 800 metri patrati si urmeaza o strategie axata pe preturi mici", se precizeaza intr-un comunicat de presa emis de companie.

Magazinul este amplasat in centrul cartierului Manastur si este deschis de luni pana sambata, intre 8 dimineata si 11 seara, iar duminica pana la ora sase dupa-amiaza.

Modelul comercial se axeaza pe o gama de aproximativ 7.000 de produse, iar oferta include peste 1.000 articole marca proprie Carrefour la acelasi pret ca in hipermarket (iar la o calitate similara costa cu minim 20% mai putin, in raport cu marcile nationale). Oferta include atat produse alimentare (fructe, legume, lactate, produse de panificatie si macelarie, articole de bacanie, semipreparate, bauturi etc), cat si nonalimentare, precum articole de bricolaj, de uz casnic, cosmetice si electrocasnice mici.

Citeste si:

Vanzarile Carrefour in Romania au scazut cu 5,8% in trimestrul al doilea, la 265 milioane de euro, de la 282 milioane de euro in aceeasi perioada a anului trecut, evolutia cursului de schimb avand un efect usor pozitiv, potrivit unui raport al grupului francez. In prezent, retailerul francez opereaza in Romania o retea de 23 de hipermarketuri si 29 de supermarketuri.

Grupul Carrefour este cel mai mare distribuitor european si cel de-al doilea la nivel mondial operand mai multe tipuri de magazine: hypermarketuri, supermarketuri, hard discount si magazine de vecinatate. Prezent in 32 de tari din lume cu peste 15.500 magazine, grupul Carrefour numara peste 475.000 de angajati.