Firma de recrutare Trenkwalder Sobis are doi manageri noi

Trenkwalder Sobis, una dintre cele mai importante companii de recrutare si leasing de personal din Romania, i-a recrutat pe Razvan Eliad si Richardo Turcu pe pozitiile de recruitment manager, respectiv director de vanzari al diviziei de leasing de personal.

Ce doi manageri vin in companie pe pozitii nou create.

Inainte de a se alatura companiei, Razvan Eliad (foto), cu o experienta de aproape zece ani in domeniul resurselor umane, a fost consultant independent pe probleme de HR.

Este reponsabil de linia de business de recrutare, principala lui sarcina fiind coordonarea echipei de specialisti in recrutare din cele opt birouri locale pe care le detine Trenkwalder Sobis. Obiectivul sau este de a dezvolta linia de business de recrutare pe termen lung.

Pe de alta parte, Richardo Turcu, fost director general la Wiz Salary, furnizor de solutii software de salarizare, are ca scop cresterea cu 50% a veniturilor Trenkwalder din leasingul de personal in cursul anului viitor.

In prima jumatate a anului, compania a inregistrat venituri de 8,4 milioane euro, de trei ori mai mult decat in aceeasi perioada din 2009.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri