“De la numirea mea in functie au fost investite 1,2 miliarde dolari , intre care 1 miliard apartine Ford iar restul provine de la P&G si Luftking. Apetitul investitional exista inca din partea SUA insa Romania concureaza cu tari care au un proces decisional mai transparent. Acest lucru este necesar si in cazul Romaniei”, a precizat Mark Gitenstein.

Intrebat in legatura cu afirmatia ambasadorului privind un nou proiect investitonal marca P&G, Sotirios Marinidis (foto), directorul general al P&G Romania a precizat ca tara noastra se afla in carti pentru o posibila “urmatoare mare investitie”.

“Planurile noastre nu se opresc aici. Daca am finalizat investitiile din Timisoara si Urlati nu inseamna ca nu facem nimic. In prezent sunt analizate cateva tari din regiune pentru urmatoarea mare investitie a P&G. Poate fi o noua fabrica, un centru de servicii sau o extindere a facilitatilor existente. Nu va pot dezvalui inca detalii suplimentare”, a mai spus Marinidis.

Citeste si:

Procter&Gamble a afisat anul trecut in Romania afaceri de 596,5 milioane euro, in crestere cu 10,9% fata de 2008, cand producatorul afisase un declin de 4,1% al cifrei de afaceri. In schimb, profitul net a coborat cu 33%, pana la 15,7 mil. euro.

Citeste un reportaj despre cum a inceput povestea unui gigant american la Timisoara