Tuca Zbarcea recruteaza un partener de la Vilau & Mitel

Casa de avocatura Tuca Zbarcea & Asociatii a recrutat-o pe Gabriela Anton, dupa o perioada de 5 ani ca partener in cadrul Vilau & Mitel. Acesteia i se vor alatura un avocat senior si un avocat junior din fosta echipa de la Vilau & Mitel.

Gabriela Anton are o experienta practica de peste 9 ani, fiind specializata indeosebi in drept financiar-bancar (inclusiv finantare imobiliara), fuziuni si achizitii. Ea a fost implicata in proiecte de anvergura, precum achizitia HVB-Banca pentru Locuinte si in procesul ulterior de fuziune cu Raiffeisen Banca pentru Locuinte, asistarea Raiffeisen Bank cu privire la mai multe proiecte importante de finantare si de investitii, procesul de fuziune UniCredit Romania cu HVB Tiriac, preluarea sucursalei Bucuresti a grupului italian Banca di Roma, achizitia activelor Tractorul UTB Brasov, transferul unui portofoliu de finantari de catre MKB Romexterra Bank etc.

De asemenea, avocatul a consiliat institutii de credit, fonduri de investitii, alte institutii financiare, precum si societati comerciale in legatura cu diverse finantari si proiecte de investitii.

Ea a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitatii din Bucuresti in anul 2000 si a urmat cursurile Colegiului Juridic de Studii Europene din cadrul Universitatii Paris I Pantheon Sorbonne. In perioada 2000-2003, ea a lucrat in cadrul Musat & Asociatii, alaturandu-se ulterior echipei de avocati care a fondat Vilau & Mitel, in anul 2003. Gabriela Anton a fost numita partener in cadrul Vilau & Mitel la inceputul anului 2006, gestionand proiecte ale firmei in special in domeniul financiar-bancar, fuziuni si achizitii, concurenta dar si drept societar si comercial.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri