Omul de afaceri Vasile Turcu, unul din actionarii clubului de fotbal Dinamo, care controleaza grupul de constructii Romconstruct Holding, a contractat un credit de 9,4 milioane de lei (4,2 mil. euro) de la banca Italo Romena, unul din jucatorii de talie medie din sistemul bancar romanesc.
Totodata, Turcu a accesat si un plafon de scrisori de garantie bancara de doua milioane de euro de la aceeasi institutie de credit.

Omul de afaceri a luat banii prin intermediul Romconstruct Impex, una dintre firmele detinute de el si de sotia sa, Elena. Fondurilor vor fi folosite pentru plati de furnizori, salarii, buget de stat si diverse plati prin casierie, se arata intr-un document din Monitorul Oficial.

Pentru contractarea imprumutului, Turcu a garantat cu un teren 60.674 de metri patrati aflat in Sectorul 3 din Capitala.

Romconstruct Imperx a avut anul trecut o cifra de afaceri de 6,3 milioane de lei (1,5 mil. euro), in scadere cu 42,2% fata de 2008, potrivit datelor de site-ul ministerului de Finante

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri