Omul de afaceri Vasile Turcu, unul din actionarii clubului de fotbal Dinamo, care controleaza grupul de constructii Romconstruct Holding, a contractat un credit de 9,4 milioane de lei (4,2 mil. euro) de la banca Italo Romena, unul din jucatorii de talie medie din sistemul bancar romanesc.

Totodata, Turcu a accesat si un plafon de scrisori de garantie bancara de doua milioane de euro de la aceeasi institutie de credit.

Omul de afaceri a luat banii prin intermediul Romconstruct Impex, una dintre firmele detinute de el si de sotia sa, Elena. Fondurilor vor fi folosite pentru plati de furnizori, salarii, buget de stat si diverse plati prin casierie, se arata intr-un document din Monitorul Oficial.

Pentru contractarea imprumutului, Turcu a garantat cu un teren 60.674 de metri patrati aflat in Sectorul 3 din Capitala.

Romconstruct Imperx a avut anul trecut o cifra de afaceri de 6,3 milioane de lei (1,5 mil. euro), in scadere cu 42,2% fata de 2008, potrivit datelor de site-ul ministerului de Finante


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Zentiva își extinde producția prin achiziţia fabricii din Ankleshwar, India
Setari Cookie-uri