Sefa banilor europeni pentru resurse umane a fost demisa

Cristina Zevedei, sefa Autoritatii de Management a Programului Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (AMPOSDRU), a fost schimbata din functie, aceasta fiind inlocuita cu Carmen Ionel, cea cara pana acum a fost manager in cadrul directiei economice a institutiei.


Anca Cristina Zevedei, in varsta de 34 de ani, gestiona fonduri europene in valoare de 4,25 miliarde de euro pentru dezvoltarea resurselor umane. Ea conducea AMPOSDRU din martie anul trecut

"Doamna Cristina Zevedei si-a incetat mandatul in data de vineri. Decizia a fost semnata de ministrul Muncii, premierul Emil Boc. La conducerea AMPOSDRU a fost numita doamna Carmen Ionel, care a fost anterior sef de serviciu in cadrul directiei economice a institutiei, care va avea un mandat de sase luni", a spus Nicolae Ivaschescu, secretar de stat in ministerul Muncii, pentru Ziarul Financiar.

Demisia vine dupa ce in urma cu doua saptamani, Ioan Nelu Botis, fostul ministru al Muncii, a demisionat din functie in urma unui scandal privind implicarea sotiei sale intr-un proiect finantat din fondurile europene pentru resurse umane.

Sursa foto: cristinazevedei.ro


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Economie »Setari Cookie-uri