Renate Nyborg, fostă șefă Tinder și primul CEO de sex feminin al aplicației, lansează câteva teorii puternice despre viitorul dating-ului, ocazie cu care lansează și o nouă aplicație de întâlniri: Meeno.

Inovația pe care o aduce Meeno pe această piață, de altfel, nu este tocmai de neglijat, din moment ce folosește inteligența artificială pentru a scăpa oamenii de singurătate.

În același timp, însă, Meeno nu se definește drept o aplicație de dating, ci una de relationship coaching (consiliere în privința relațiilor, n.r.). Astfel, Meeno ajută oamenii în acest sens precum un mentor personal, ceea ce este ceva diferit, conform descrierii oficiale a platformei, față de un prieten virtual, un partener sau un terapeut.

Pe de altă parte, spune Nyborg, conform euronews, viitorul dating-ului va fi mai puțin despre dating online, cât despre întâlniri fizice, față în față.

"Un trend important pe care l-am observat în ultimii ani este că generația Z, cu alte cuvinte tinerii între 18-25 de ani, sunt realmente dispuși să întâlnească alte persoane fizic, în viața de zi cu zi. Și de fapt, lucrul ăsta se întâmplă din ce în ce mai mult", a explicat fosta șefă Tinder.

Ba chiar aceasta afirmă faptul că visul tuturor persoanelor din această categorie de vârstă cu care vorbește este de a întâlni pe cineva în acest mod, cu alte cuvinte în întâlniri offline.

Cât despre numărul actual de utilizatori Tinder, acesta este de 75 de milioane de persoane, conform aceleiași surse, în vreme ce numărul total de persoane care folosesc aplicații de dating la nivel global este de cca. 300 de milioane, cu alte cuvinte cât toată populația SUA la un loc.

Totodată, sursa citată mai transmite faptul că singurătatea este considerată o adevărată "epidemie modernă".

Sursa foto: Shutterstock / Milles Studio

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri