Senatorii si deputatii din Comisiile de Buget-Finante au adoptat, marti, in sedinta comuna, pe articole, proiectul Legii bugetului de stat pe anul 2012, in forma elaborata de Guvern, toate amendamentele formulate de reprezentantii opozitiei fiind respinse.

Parlamentarii din comisie au votat cele 48 de articole ale proiectului de lege in circa patru ore, timp in care au respins si toate amendamentele formulate de opozitie, scrie Mediafax.

Comisiile se vor reuni din nou, miercuri, incepand cu ora 10.00, pentru a dezbate si vota bugetele ordonatorilor de credite, prevazute in anexele proiectului de lege.

Astfel, pentru miercuri a fost programata dezbaterea bugetelor a zece ministere, in urmatoarea ordine: Ministerul Economiei, MAI, Ministerul Mediului, Ministerul Afacerilor Europene, Ministerul Comunicatiilor, Ministerul Justitiei, MAE, Ministerul Apararii, Ministerul Agriculturii, Ministerul Educatiei, precum si a unor agentii guvernamentale.

Fiecare minister si agentie guvernamentala are programate cate 30 de minute pentru dezbaterea si votarea propriului buget.

Programul zilei de miercuri este prevazut a dura pana dupa ora 21.15, cand ar avea loc dezbaterea bugetului Autoritatii de supraveghere a datelor cu caracter personal.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Economie »Citeste si
FSLI vrea 6% din PIB pentru educatie si eliminarea costulului standard