Potrivit organizatorului - agentia de recrutare Business IQ, evenimentul a atras companii importante din toate domeniile, care produc 11 la suta din PIB si vor oferi in total peste 400 de locuri de munca.
       
Companiile participante, printre care figureaza BRD-GSG, Raiffeisen Bank, Bancpost, Citigroup, CEC, Ernst&Young, KPMG, TMF, P&G, Coca-Cola HBC, Pepsi, Cosmote, Romtelecom, Zapp, Connex-Vodafone, IXIA, IBM, Uti, Siemens, Dacia, Imsat, Philips, Michelin, Rompetrol, Pfizer, Colliers, Eurisko cauta angajati pentru toate nivelurile de experinta, oferind posturi incepand de la pozitii de practica, burse de excelenta, posturi pentru candidati fara experienta, pana la posturi care solicita cinci ani de experienta.
       
Domeniile cele mai bine reprezentate in cadrul targului de joburi sunt sectorul bancar (100 joburi), IT&C (100 joburi), constructii (50 joburi), inginerie (50 joburi), telecomunicatii (50 joburi), bunuri de larg consum (50 joburi), farmaceutice (30 joburi). Acestea pot fi regasite pe site-ul evenimentului www.ecareer.ro si in cadrul standurilor de prezentare in perioada 30 martie - 1 aprilie.
       
"Asteptam peste 10.000 de tineri profesionisti cu profiluri foarte competitive, judecand dupa profilul participantilor din toamna. Conform studiului de piata realizat la editia din toamna, candidatii asteptati sunt tineri profesionisti cu maxim cinci ani de experienta, dar si studenti si absolventi", a declarat reprezentantul Business IQ, Dragos Gheban.

Cei care doresc sa ajunga in baza de selectie a companiilor trebuie sa isi inscrie CV-ul online la www.ecareer.ro.