“Sunt convins ca activele vor creste, ma bazez pe exemplul tarilor din jur. Fara SIF-uri si Fondul Proprietatea, noi avem total active de investitii putin peste 3% din PIB. In tarile din CEE, media este la 6-7%, in Austria 40%, In Germania 50% iar in Marea Britanie 70%. Este un proces permanent, care a inceput de mai multa vreme, la care contribuim toti. Cresterea va continua si nu cred ca poate fi fortata”, spune Razvan Szilagyi.

Oficialul RAM a identificat doua mari categorii de clienti: cei care investesc in fondurile lichide, cu profil de siguranta, care investesc in instrumente cu venit fix si unde randamentul in 2017 ar trebui sa fie comparabil cu cel de anului trecut. In schimb, din punct de vedere al clientilor de portofoliu, care investesc si in fonduri de actiuni, acesta se asteapta la randamente de actiuni.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont