“Minio este la granita dintre o companie de consultanta si una de creatie. Suntem o agentie de creatie strategica, cu focus crescut pe tehnologie. Rolul nostru este sa ajutam brandurile sa se apropie de consumator, in contextul in care gapul dintre ei creste tot mai mult. Publicitatea s-a modificat enorm in ultimii cinci ani, iar majoritatea brandurilor au o inertie din care nu reusesc sa iasa si, deci, au dificultati in adaptarea la noul consumator. Majoritatea clientilor ne implica in procesul de lucru mai devreme, ca sa ii ajutam sa gaseasca solutii la provocarile pe care le au si nu doar sa imbrace creativ un mesaj gata gandit”, povesteste Ioana.

Agentia Ioanei este focusata pe doua arii: creatia strategica si inovatia in tehnologie. Dupa cum spune antreprenoarea, isi doreste sa fie la intersectia dintre consultanta de marketing si agentie de publicitate. Mai mult, Minio se implica si in etapa de strategie de marketing si branding, nu doar in cea creativa.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont