SNC deschide o reprezentanta in China si devine actionar la Farul Constanta

Actionarii Santierului Naval Constanta (SNC) au aprobat la adunarea generala deschiderea unei unitati in orasul Shanghai din China si intrarea companiei in actionariatul societatii sportive Farul Constanta, potrivit NewsIn.

Adunarea generala s-a tinut pe 16 iunie, iar efectele hotararilor se vor rasfrange asupra personelor inregistrate in registrul actionarilor la 30 iunie.

Actionarii au aprobat participarea SNC, in calitate de actionar, la constituierea societatii sportive Farul Constanta, cu o detinere de 2,5% din capitalul social legal, de 25.000 euro.

Santierul Naval Constanta are un capital social de 162,49 milioane lei, divizat in 65 milioane actiuni cu o valoare nominala de 2,50 lei. Potrivit ultimei raportari din august 2005, actionarul majoritar al companiei era Resource International SA, cu o detinere de 94,8%.

Societatea are o valoare de piata de 233,99 milioane lei, conform ultimei cotatii de 3,60 lei, stabilita in cadrul sedintei de tranzationare din 13 iunie. Titlurile societatii se tranzactioneaza la categoria "Nelistate" a Bursei de Valori Bucuresti (BVB), sub simbolul SNC.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Economie »Setari Cookie-uri