Firma americana Bechtel a decis amanarea concedierii colective pana la finalizarea discutiilor cu Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADR), discutii care vor incepe in 15 aprilie, transmite NewsIn.
Bogdan Sgarcitu, purtatorul de cuvant al Bechtel, a declarat ca, in perioada 15-30 aprilie, compania, care a anuntat ca vrea sa concedieze 1.900 de angajati, va discuta cu autoritatile romanesti finantarea lucrarilor pe anul 2010.

“Pana pe 15 aprilie nu se va lua nicio decizie individuala. Maine (miercuri, n.r.) incepem discutiile pe protocolul pe 2010 cu CNADNR si asteptam sa primim vesti bune legat de finantarea lucrarilor pe 2010”, a afirmat Sgarcitu.

In ceea ce priveste concedierea anagajatilor, acesta a afirmat ca, in cel mai sumbru scenariu, firma tot va mai pastra cateva sute de angajati.

Bogdan Sgarcitu a mai precizat ca, din datoria de aproximativ 200 de milioane de euro, statul roman a platit doar 72 de milioane de euro, la inceputul lunii martie, existand promisiuni de plata pentru inceputul lunii aprilie.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Economie »Citeste si
Setari Cookie-uri