1.600 de locuri de munca la targul Angajatori de TOP

Profesionistii cu experienta, dar si tinerii absolventi si studentii, au ocazia sa-si gaseasca un loc de munca la targul Angajatori de TOP, unde, vineri si sambata, vor fi disponibile circa 1.600 de oportunitati de cariera, potrivit organizatorilor.
Cele mai multe locuri de munca oferite la acest eveniment sunt in domeniile IT si Comunicatii, Contabilitate, finante si banci, Inginerie si Client service.

Targul va fi gazduit de Sala Palatului din Capitala, iar intrarea se va face pe baza preinregistrarii pe portalul www.hipo.ro.

"La aceasta editie vom avea oportunitati atat pentru candidati care au intre 1 si 7 ani de experienta, cat si pentru studenti si absolventi. De la Senior Analyst, IT Project Manager, Quality Manager si Manager Accounting, la programele de internship pentru studenti, targul ofera o gama larga de oportunitati de cariera, cu o distributie echilibrata intre joburile pentru seniori si juniori", spune managerul proiectului, Larisa Serban.

Angajatori de TOP este organizat de Catalyst Recruitment Solutions, companie specializata in dezvoltarea de solutii pentru atragerea si recrutarea de tineri talentati din randul absolventilor, tinerilor profesionisti si specialistilor.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Economie »Setari Cookie-uri