Desemnarea candidatilor la SRR, SRTV si CNVM va fi facuta luni

Biroul de presa al grupului parlamentar al PNL din Camera Deputatilor a transmis, prin intermediul unui comunicat de presa, ca nominalizarile liberalilor pentru locurile care le revin in CA-urile SRR si SRTV, precum si la CNVM vor fi facute luni, dupa Biroul Politic Central.
"Referitor la informatiile cu privire la desemnarea de catre PNL a unor candidati pentru CA al SRTV si SRR, precum si a unui candidat pentru functia de vicepresedinte al CNVM, grupul parlamentar al PNL din Camera Deputatilor face urmatoarea precizare: desemnarea de catre grupurile parlamentare ale PNL din Camera Deputatilor si Senat a unor candidati pentru pozitiile mentionate se va face in ziua de luni, 28 iunie, in jurul pranzului, dupa sedinta Biroului Politic Central al PNL", potrivit NewsIn.

In urma negocierilor pentru Consiliile de Administratie ale SRR si SRTV, liberalii au obtinut si sa-si pastreze postul de vicepresedinte al CNMV, in care-l vor inlocui pe Paul Miclaus cu Alexe Gavrila.

Viceliderul grupului PNL din Camera Deputatilor, Eugen Nicolaescu, a declarat ca nominalizarea pe care PNL deja a facut-o este a lui Alexe Gavrila in locul lui Paul Miclaus. Potrivit lui Nicolaescu, lui Miclaus ii expira mandatul pe 26 iunie.

In ceea ce priveste desemnarile in CA-uri pentru SRR si SRTV, Nicolaescu a precizat ca liberalii o propun pe Lucia Hossu Longin in CA al SRTV si pe Ducu Bertzi si Stejarel Olaru in CA al RRA, iar ca supleanti au fost nominalizate Brandusei Miron (pentru TVR) si Oana Sima (pentru RRA).

Conducerea Parlamentului a decis programarea unei sedinte comune, pe 29 iunie, in care vor fi numite noile conduceri ale SRR si SRTV, cu aceeasi ocazie urmand si fie numit si un vicepresedinte la CNVM.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Economie »Citește și
Ministrul Finanțelor: În primele 6 luni am împrumutat 38 de miliarde de lei
Setari Cookie-uri