Surse din cadrul arestului Directiei Cercetari Penale, locul in care este detinut omul de afaceri, au precizat ca l-au intrebat pe Vantu daca a intrat in refuz de hrana, insa acesta ar fi negat. Potrivit procedurii, cand un detinut refuza sa se hraneasca trebuie consemnat acest fapt, dar Vantu a refuzat, desi portiile de mincare servite lui, incepand de vineri, sunt restituite neatinse, mai spun sursele citate.

La locul de detinere este un cabinet medical, cu dotarile necesare. Omul de afaceri ar urma un tratament medicamentos pentru poliomielita de care sufera, lipsa medicatiei putand determina o stare febrila. Aceasta are ca simptome temperatura peste 39,5C si lipsa poftei de mancare, potrivit site-urilor de specialitate.

Sorin Ovidiu Vantu se afla in arest, ca urmare a deciziei Tribunalului Bucuresti, care a emis un mandat, sub acuzatia de favorizare a infractorului, omul de afaceri contestand la Curtea de Apel hotararea, instanta urmand sa se pronunte saptamana viitoare asupra legalitatii masurii preventive.

Citeste aici De ce a fost retinut Sorin Ovidiu Vantu?.