Bucuresti Mall construieste o noua extensie pentru H&M, scrie Ziarul Financiar. H&M, cel mai mare retailer de imbracaminte din lume, de origine suedeza, va deschide sase magazine in Romania in primavara lui 2011, dintre care cinci in Bucuresti si unul la Brasov. Pentru a oferi retailerului un spatiu de 1.300 metri patrati, dezvoltatorul Anchor Group construieste o noua extensie a Bucuresti Mall.

Financiarul publica un articol despre „Marina di Eforie”, un complex marin de agrement, a carui constructie ar putea fi demarata pana la finalul anului de catre investitori italieni. Valoarea proiectului este de aproximativ 1 miliard de euro.

Ce se ascunde in spatele falsului faliment al Super Bet, se intreaba capital.ro, intr-o ancheta despre firma Super Bet Betting & Gaming.

DailyBusiness.ro publica o analiza despre asteptarile jucatorilor din turism pentru anul 2011. "Prudenta" este cuvantul de ordine in randul agentiilor de turism, jucatorii din domeniu asteptandu-se la inca un an extrem de dificil, scrie publicatia online.