Ministerul Transporturilor si Infrastructurii va fi restructurat pana la finele anului

Aparatul administrativ al Ministerului Transporturilor si Infrastructurii (MTI) va fi restructurat prin organizarea institutiei pe directii de specialitate si directii de sinteza, cu stabilirea clara a responsabilitatilor, etapa care are ca termen de finalizare luna decembrie a acestui an.

"Etapa a doua presupune dimensionarea directiilor de specialitate si a directiilor de sinteza in conformitate cu specificul activitatii - dezvoltarea directiei de strategie, infiintarea directiei de politica tarifara si transport multimodal, infiintarea directiei de mediu -, proces care are ca termen de derulare luna iunie a anului viitor, potrivit planului de actiune al MTI pentru perioada 2010-2011", au declarat pentru Mediafax surse din institutie.

Sursele au mentionat ca restructurarea va fi operata in baza unei evaluari externe, pentru a implementa principiile bunei guvernari si a supraveghea entitatile subordonate MTI.

De asemenea, planul prevede reorganizarea, pana in decembrie 2010, asistentei medicale specifice si sociale pentru personalul din transporturi in unitatile spitalicesti si in ambulatoriile de specialitate ale retelei sanitare proprii a MTI.

Planul de actiuni a fost intocmit cu asistenta din partea Bancii Mondiale si cuprinde recomandarile acestei institutii.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Economie »Setari Cookie-uri