Oferta standard pentru acest credit este de 5,95% pe an.

Dobanda este calculata in functie de EURIBOR la sase luni si o marja de 4,3% (pentru oferta conturi salariu) sau 4,7% (oferta standard). Dobanda DAE este de 5,72%, respectiv 6,14%. Taxa de evaluare si comisionul unic au valori de 90 de euro fiecare. Comisionul de analiza este 0 pana la 1 aprilie, a anuntat duminica Raiffeisen Bank, printr-un comunicat.

Perioada de valabilitate a ofertei pentru creditul promotional "Prima ta locuinta Raiffeisen" este 21 martie - 20 iunie.

Banca finanteaza pana la 85% din imobilul adus in garantie.

Citeste si:

De exemplu, rata pentru un credit de 40.000 de euro pe 25 de ani este de 229 de euro lunar, apropiata de rata la un credit Prima Casa in conditiile de pret prevazute de legislatie (incluzand si comisionul anual FNGCIMM), potrivit bancii controlate de grupul austriac Raiffeisen Bank International.

Creditul standard de achizitie locuinte Raiffeisen Bank este in continuare disponibil, putand fi accesat de catre clientii care nu se incadreaza in criteriul de eligibilitate de promotie (respectiv sa fie la achizitia primei locuinte).

Plafonul BRD pentru Prima Casa, aproape de epuizare