CEC Bank a lansat un credit ipotecar ca alternativa la Prima Casa, in contexul in care banca a epuizat plafonul de garantii alocat de stat pentru credite prin programul Prima Casa.
"Avand in vedere epuizarea in luna martie a plafonului pentru creditele acordate in cadrul programului Prima Casa, pana la suplimentarea acestuia in conditiile legii, CEC Bank vine in intampinarea clientilor sai si ofera conditii similare de creditare prin lansarea unei campanii promotionale la creditele ipotecare pentru investitii imobiliare, in lei si valuta", au precizat reprezentantii CEC Bank intr-un comunicat de presa.

Campania este destinata persoanelor fizice si este valabila in perioada 4 aprilie – 31 octombrie 2011.

Banca acorda credite pentru investitii imobiliare pe o perioada de cel mult 35 de ani, iar valoarea maxima a imprumutului este de 100.000 de euro sau echivalent in lei. CEC Bank solicita clientilor un avans minim de 10%, mai ridicat decat cel de 5% stabilit in cadrul programului Prima Casa, dar mai redus decat avansul solicitat de celelalte banci la creditele ipotecare standard.

CEC Bank percepe o dobanda de 8,84% (indicele Robor la 6 luni plus o marja de 1,9 puncte procentuale) la noul credit ipotecar in lei si o dobanda de 5,22% (indicele Euribor la 6 luni plus o marja de 4 puncte procentuale) pentru imprumuturile in euro.

Banca nu percepe taxa pentru evaluarea imobilului si nici comision de analiza a dosarului de credit. CEC percepe, insa, un comision lunar de administrare a creditului, de 0,04%, aplicat la soldul curent.

Citeste si: Bilantul final pentru Prima Casa 1, 2 si 3
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri