"Avand in vedere epuizarea in luna martie a plafonului pentru creditele acordate in cadrul programului Prima Casa, pana la suplimentarea acestuia in conditiile legii, CEC Bank vine in intampinarea clientilor sai si ofera conditii similare de creditare prin lansarea unei campanii promotionale la creditele ipotecare pentru investitii imobiliare, in lei si valuta", au precizat reprezentantii CEC Bank intr-un comunicat de presa.

Campania este destinata persoanelor fizice si este valabila in perioada 4 aprilie – 31 octombrie 2011.

Banca acorda credite pentru investitii imobiliare pe o perioada de cel mult 35 de ani, iar valoarea maxima a imprumutului este de 100.000 de euro sau echivalent in lei. CEC Bank solicita clientilor un avans minim de 10%, mai ridicat decat cel de 5% stabilit in cadrul programului Prima Casa, dar mai redus decat avansul solicitat de celelalte banci la creditele ipotecare standard.

Citeste si:

CEC Bank percepe o dobanda de 8,84% (indicele Robor la 6 luni plus o marja de 1,9 puncte procentuale) la noul credit ipotecar in lei si o dobanda de 5,22% (indicele Euribor la 6 luni plus o marja de 4 puncte procentuale) pentru imprumuturile in euro.

Banca nu percepe taxa pentru evaluarea imobilului si nici comision de analiza a dosarului de credit. CEC percepe, insa, un comision lunar de administrare a creditului, de 0,04%, aplicat la soldul curent.

Citeste si: Bilantul final pentru Prima Casa 1, 2 si 3