Raiffeisen Leasing creste miza pe finantari de camioane rulate

Raiffeisen Leasing si BAS Trucks Olanda, dealer european de camioane si semiremorci, vor finanta vehicule comerciale rulate adresate transportatorilor cu nevoi de achizitii de flote auto, in cadrul unui parteneriat incheiat la nivel continental intre cele doua companii.

"Constatam ca exista pe piata romaneasca un interes mare pentru camioane si remorci rulate. Pentru companiile care cumpara camioane rulate este important sa aiba incredere in parametrii tehnici ai vehicului.

Initiativa se adreseaza clientilor corporativi si IMM din industria de transport, care au nevoie de achizitii de flote de camioane si semiremorci", a declarat Felix Daniliuc (foto), director general Raiffeisen Leasing.

Solutia de finantare lansata de Raiffeisen Leasing si BAS Trucks Olanda, dealer european de camioane si semiremorci, ofera posibilitatea achizitionarii in sistem de leasing de camioane si remorci rulate. Colaborarea a luat startul in Romania si va fi extinsa la nivel european.

Pentru a studia oferta si a afla pasii care trebuie facuti la achizitionarea unui vehicul se poate accesa bastrucks.com, unde poate fi vizionat si selectat bunul dorit, poate fi consultata fisa tehnica si lansata comanda precum si solicitarea de leasing. BAS Trucks face parte din grupul BAS si dispune de un stoc constant de 1.300 autovehicule comerciale.

Valoarea maxima finantata este de 200.000 de euro, iar perioada maxima de finantare este de 48 de luni. Vechimea bunului finantat la sfarsitul contractului de leasing poate fi de maxim 8 ani de la prima inmatriculare. Avansul minim este de 15%, iar dobanda preferentiala oferita la acest produs este Euribor la 3 luni la care se adauga o marja de 7,5 % (cu 1 punct procentual mai mica fata de dobanda standard, oferita la vehiculele comerciale rulate). Asigurarea se face prin Raiffeisen Broker Asigurare-Reasigurare, la una dintre companiile de asigurare agreate.

Raiffeisen Leasing este membra a grupului financiar austriac Raiffeisen si activeaza pe piata romaneasca din anul 2002. Clientii Raiffeisen Leasing sunt, in principal, persoane juridice, de la IMM-uri la corporatii multinationale si municipalitati.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri