Millennium Bank ofera clientilor cu venituri mari un nou instrument de economisire si investitii, care contine un depozit in euro cu dobanda speciala si fonduri internationale de investitii in euro.
Potrivit bancii, jumatate din suma investita prin intermediul pachetului va fi plasata intr-un depozit in euro la trei luni cu o dobanda fixa, de 6% pe an, iar restul de 50% din suma va fi plasat in pana la sapte fonduri diferite ING Investment Management in euro, domiciliate in Luxemburg.

Noul pachet se adreseaza clientilor cu venituri mari, interesati de solutii diversificate de investitii in euro, care combina siguranta unui depozit la termen cu castigurile potentiale ridicate ale fondurilor de investitii. Pachetul ofera acces la servicii de top in intreaga lume de administrare a investitiilor si se diferentiaza prin intermediul unei mari diversitati a claselor de active, caracteristici care pot transforma acest produs intr-o componenta cheie a oricarui portofoliu de economisire si investitii”, a declarat Eliza Erhan, directorul departamentului dezvoltare produse retail la Millennium Bank.

Pachetul permite clientilor sa-si retraga banii din fond in orice moment, fara comision de penalizare, iar suma minima pentru investitie este de 4.000 de euro.

Lansata la inceputul lui 2011, linia de business Prestige a Millennium Bank se adreseaza clientilor care au economii de cel putin 20.000 de euro sau venituri lunare de minimum 1.400 de euro, prin produse si servicii financiare dedicate, precum si printr-o retea de distributie speciala si manageri de relatii cu clientii dedicati.

Clientii Prestige ai bancii au acces atat la fonduri globale, administrate de ING Investment Management, cat si la fonduri locale, administrate de Pioneer Asset Management.

Banca a dezvoltat si un program complex de asigurari de sanatate, in parteneriat cu Eureko Asigurari, creat exclusiv pentru clientii Prestige, care ofera o gama larga de servicii medicale de top, prin intermediul celor 250 de clinici si spitale private partenere de pe tot teritoriul tarii.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri