Compania Raiffeisen Leasing, membra a grupului financiar austriac Raiffeisen, a lansat o recent o campanie promotionala adresata companiilor pentru finantarile de autoturisme si vehicule comerciale, precum si pentru echipamente.
Promotia, valabila pana la finalul anului, se aplica pentru autoturisme si vehicule comerciale pana la 3,5 tone, precum si pentru echipamente de tipul: stivuitoare, echipamente medicale, buldoexcavatoare si incarcatoare frontale.

Astfel, pentru bunuri noi pot, clientii companiei pot alege intre dobanda fixa in moneda euro de 7,6% pe an (de la 8,6% anterior promotiei) sau dobanda variabila compusa din Euribor la 3 luni si marja fixa de 5,9% (de la 6,9%), pentru bunuri noi.

Pentru bunuri second-hand dobanda fixa in moneda Euro este de 8,1%, iar dobanda variabila este compusa din Euribor la 3 luni si marja fixa de 6,4%. Avansul minim porneste de la 10% pentru autovehicule si 15% pentru echipamente.

Taxele percepute de Raiffeisen Leasing o singura data la inceputul contractului de leasing sunt: 1,5% taxa de management din pretul de achizitie al bunului, 200 euro, fara TVA, taxa logistica pentru bunuri inmatriculabile si 30 euro, fara TVA, taxa de inregistrare in arhiva electronica pentru echipamente neinmatriculabile.

Compania percepe un comision de gestiune lunara de 7 euro, fara TVA. Perioada maxima de finantare este de pana la 5 ani. Asigurarea bunurilor se incheie prin intermediul societatii Raiffeisen Broker Asigurare-Reasigurare.

Raiffeisen Leasing este membra a grupului financiar austriac Raiffeisen si activeaza pe piata romaneasca din anul 2002. Clientii Raiffeisen Leasing sunt, in principal, persoane juridice, de la IMM-uri la corporatii multinationale si municipalitati. Compania are acoperire nationala, fiind prezenta in 14 mari orase din Romania. Finantarea in leasing este accesibila prin toate agentiile Raiffeisen Bank.

Raiffeisen Leasing este membra a Asociatiei Societatilor Financiare din Romania (ALB) incepand cu anul 2004.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri