Volksbank Romania si-a relansat oferta de produse destinate intreprinderilor mici si mijlocii (IMM), se arata intr-un comunicat al bancii.

Noile pachete de servicii destinate firmelor includ acces gratuit la un cont current in lei sau in valuta, un card de debit Visa Business si acces la internet banking, precum si gratuitati la operatiuni bancare curente.

Astfel, pentru toate aceste servicii, banca percepe un comision lunar unic, costurile fiind cu pana la 75% mai reduse fata de cele aferente contractarii separate a fiecarui serviciu.

„Segmentul IMM-urilor a devenit unul strategic pentru Volksbank odata cu adoptarea noii strategii pentru 2010-2015. Vrem sa oferim servicii competitive, care sa raspunda nevoilor de baza ale clientilor”, a declarat Lucian Cojocaru, vicepresedintele Volksbank Romania.

Banca mai ofera clientilor posibilitatea de a verifica modul in care partenerii de afaceri isi respecta termenele de plata aferente cecurilor si biletelor la ordin, optiunile incluzand si interogari gratuite ale CIP (Centrala Incidentelor de Plata) administrata de BNR.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Kaufland isi mareste gama de produse marca proprie