Dupa lansarea cu succes a platformei SelfBank pe piata din Romania, ING ofera de saptamana aceasta pentru clientii sai serviciul HomeBank, disponibil la orice ora, accesibil de oriunde in lume, pentru efectuarea operatiunilor bancare fara numerar.
In cateva secunde, prin accesarea adresei www.homebank.ro, clientii ING pot efectua in deplina siguranta: transferuri in lei din contul curent catre un alt cont deschis la ING Bank sau la alta banca, administrarea liniei de credit ExtraROL, schimburi valutare, vizualizarea soldurilor si a istoricului tranzactiilor din ultimele 6 luni.

Serviciul de operatiuni bancare prin internet, HomeBank, este consecvent principiului promovat prin SelfBank, unde fiecare client isi poate administra singur situatia financiara. Aceleasi operatiuni accesibile la Multimat in SelfBank, la oricare din cele 100 ING Office-uri din tara, acum sunt disponibile si prin HomeBank, 24 de ore din 24, 7 zile din 7.

Pentru activarea HomeBank nu e necesara instalarea unui soft suplimentar. Clientul (al carui cont curent, ContROL, a fost activat si care a primit cardul VISA atasat contului) va semna un contract in oricare ING Office sau sucursala ING din tara, pentru a primi un cod unic de utilizator si un dispozitiv numit digipass.

ING asigura deplina securitate a operatiunilor bancare prin utilizarea digipass-ului. Urmarim atat crearea celor mai confortabile solutii, dar si maxima siguranta pentru clientii nostri. Acum avem formula completa pentru a oferi tuturor libertatea de alegere si miscare.

Complementar platformei SelfBank (tranzactii cu sau fara numerar), serviciul de internet banking HomeBank ofera in plus clientilor posibilitatea de a-si administra situatia financiara in orice moment, 24 de ore, oriunde aleg (fara cozi la ghiseu, fara timp pierdut pentru gasirea unui loc de parcare) explica Directorul General al ING Bank, Dirk Serbruyns.

Divizia din Romania a Grupului ING a inregistrat venituri nete de 73,8 milioane euro (269,39 milioane lei noi) in 2005, cu un rezultat brut de 17 milioane euro, activele totale ale bancii atingand 1,84 miliarde euro.

La ING, clientul poate acum decide cand si unde va accesa serviciile bancii, in functie de timpul pe care il are la dispozitie si de modalitatea cea mai convenabila.

Anul acesta, ING isi propune sa continuie ritmul de deschidere a sucursalelor pentru segmentul corporate, numarul acestora urmand sa atinga 25 de sucursale in 10 orase noi, si retail, in prezent fiind deschise 90 de oficii ING pentru populatie. Pana la sfarsitul lui 2006 vor fi deschise inca 70 de unitati self banking in 30 de orase.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
AmCham vrea amânarea termenelor de depunere a declarațiilor fiscale
Setari Cookie-uri