Consiliul de Supraveghere al Uniqa Asigurari de Viata l-a numit in pozitia de vicepresedinte directorat pe Paul Cazacu, pana in prezent membru al Directoratului.

Cazacu va ocupa in continuare si pozitia de Chief Financial Officer (CFO) al Uniqa Asigurari de viata.

Avand o experienta de peste 10 ani in domeniul financiar, Cazacu (34 de ani) s-a alaturat echipei Uniqa Asigurari de viata in luna septembrie 2011. Anterior, a activat in cadrul companiei de consultanta si audit KPMG, fiind Membru al Camerei Auditorilor Financiari din Romania si al Association of Chartered Certified Accountants (ACCA) - UK.

Din pozitia de Vicepresedinte Directorat, Cazacu va continua implementarea strategiei de dezvoltarea Uniqa Asigurari de viata pe piata romaneasca. Compania a fost lansata in aprilie 2010, beneficiind de know-how-ul grupului Uniqa, unul dintre liderii pietei asigurarilor de viata in Austria.

„Obiectivul nostru principal este cresterea profitabila a Uniqa Asigurari de viata si adaptarea continua la piata. Asigurarile de viata reprezinta o componenta importanta a strategiei de dezvoltare a Uniqa Group in Romania, prin urmare vor fi alocate toate resursele necesare cresterii Uniqa Asigurari de Viata”, a declarat Cazacu.

Uniqa Asigurari de Viata vizeaza dezvoltarea atat a canalului exclusiv, cat si incheierea de parteneriate strategice de tip bancassurance.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Joe Biden isi va anunta candidatura la alegerile prezidentiale din SUA