Grupul francez BNP Paribas Personal Finance l-a numit in functia de director general al companiei de credite de consum Cetelem Romania pe Olivier Floris, care anterior a lucrat pentru BNP Paribas in Egipt, dupa ce Gilles Zeitoun si-a incheiat mandatul si a preluat conducerea Cetelem Spania.

Floris a ocupat anterior pozitia de director al Diviziei pentru Credite de Consum a BNP Paribas Egipt. In perioada mai 2006 - decembrie 2012 acesta a activat in mai multe functii de conducere in cadrul grupului BNP Paribas, respectiv manager pentru Dezvoltare Corporativa - BNP Paribas si Director de Operatiuni pentru tarile din Regiunea Mediteraneana - BNP Paribas Personal Finance, noteaza Mediafax.

"BNP Paribas Personal Finance va continua sa aplice in Romania strategia de consolidare a pozitiei de lider al pietei de profil. Obiectivele mele pe termen scurt si mediu sunt legate indisolubil de cresterea volumului de credite acordate, de diversificarea produselor de finantare destinate consumatorilor si, nu in ultimul rand, de mentinerea unei oferte de servicii financiare responsabile, adaptate nevoilor si bugetelor clientilor din Romania", a declarat Floris intr-un comunicat.

Gilles Zeitoun a fost numit director general al Cetelem Spania.

Cetelem este unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata creditelor de consum din Romania. Compaia acorda credite de consum in magazine, carduri de credit sub sigla Mastercard si credite auto sau de nevoi personale, prin telefon sau Internet.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Arval are un nou director comercial. Vine de la UniCredit