46 de studenti ai Facultatii de Relatii Economice Internationale din cadrul ASE au absolvit cursurile de Cultura Bancara si Eticheta in Afaceri
ABN AMRO Romania a anuntat, in cadrul unei ceremonii oficiale de premiere, incheierea celei de-a treia editii a Programului ABN AMRO Valori europene, pentru promovarea culturii institutionale bancare, editia 2005-2006. In cadrul acestui eveniment, desfasurat la Academia de Studii Economice din Bucuresti, 46 de studenti ai Facultatii de Relatii Economice Internationale au primit Diploma de absolvire a Cursului de Cultura Bancara si Eticheta in Afaceri.

Programul ABN AMRO Valori europene este desfasurat in parteneriat cu Academia de stiinte Economice Bucuresti si se adreseaza studentilor anului IV. Editia a treia a Programului ABN AMRO Valori europene pentru promovarea culturii institutionale bancare s-a derulat in primul semestru al anului universitar 2005-2006 si a inclus prezentari, seminarii interactive si ateliere de lucru.

Studentilor le-a fost dezvaluita experienta si traditia europeana in promovarea valorilor recunoscute in institutiile financiare ale tarilor Comunitatii Europene, valori ce reprezinta in acelasi timp principiile ABN AMRO: integritate, profesionalism, respect si spirit de echipa. Primele doua editii ale Programului ABN AMRO Valori europene au antrenat un numar de 125 de studenti si s-au incheiat cu premierea unui numar de 81 de stuenti.
 
“Acest program transmite valorile si principiile ABN AMRO, precum si angajamentul pentru societatea romaneasca, prin investitia in educarea si dezvoltarea tinerei generatii. Scopul programului „Valori Europene” este de a ii „echipa” pe studentii din universitatile romanesti cu acele cunostinte practice care le vor imbogati experienta si ii vor ajuta sa fie mai bine pregatiti pentru viata profesionala”, a declarat domnul Peter Weiss – presedinte ABN AMRO Bank.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »



Citeste si
Tarom reia cursa Cluj Napoca-Iasi de pe aeroportul din Cluj