CNVM a aprobat modificarea CA al SIF Oltenia

Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare a aprobat modificarea componentei Consiliului de Administratie al SIF Oltenia. De asemenea, CNVM a stabilit obligatia societatii de investitii ca pana la data de 27 iunie sa se intruneasca intr-o sedinta care va avea pe ordinea de zi clarificarea unor aspecte legate de nerespectarea unor prevederi din legea societatilor comerciale si din statutul SIF Oltenia.

Decizia CNVM a venit ca urmare a cooptarii lui Mihai Doru Lupoae in calitate de administrator provizoriu al societatii, pana la prima Adunare Generala a Actionarilor, care va hotari completarea componentei Consiliului de Administratie, transmite Rompres. Luna trecuta, CNVM a hotarat supravegherea SIF Oltenia, dupa disputele din ultima perioada intre membrii CA al societatii de investitii financiare.

Vasile Salapa si Tudor Ciurezu au fost demisi de CA al SIF Oltenia, din functiile de presedinte si, respectiv, vicepresedinte in CA. Conform deciziei CNVM, societatea de investitii financiare Oltenia va fi in continuare supravegheata de directorul general al Directiei generale supraveghere, pana la ducerea la indeplinire a obligatiei mentionate.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri