Cele doua noi sucursalele vor fi deschise ulterior, in continuarea politicii de expansiune a bancii in tara. Piraeus Bank a deschis in luna iunie zece sucursale in Bucuresti, Baia Mare, Satu Mare, Bistrita, Slatina, Focsani, Alexandria, Braila si Ramnicu Valcea. in prezent banca are 30 de unitati in toata tara, din care 11 in Bucuresti, iar pana la sfarsitul acestui an isi propune sa fie prezenta in fiecare resedinta de judet.

Printre produsele si serviciile oferite de Piraeus Bank Romania clientilor sai se numara creditele ipotecare si imobiliare, creditele de refinantare si de consum, produsele de economisire, cardurile VISA si solutiile integrate de finantare a IMM-urilor. Politica bancii este orientata deopotriva spre segmentul de retail persoane fizice si intreprinderi mici si mijlocii, cat si pe segmentul corporate.

Piraeus Bank Romania a luat fiinta in anul 2000, prin preluarea de catre Piraeus Bank Group a unei banci deja existente pe piata romaneasca, si anume Pater Credit Bank. Piraeus Bank Group activeaza in sud-estul Europei si are 418 reprezentante si actiuni in valoare de 21,8 miliarde euro.