Carpatica Asigurari isi majoreaza capitalul social

Adunarea Generala a Actionarilor societatii de asigurari Carpatica Asigurari a hotarat majorarea capitalului social al societatii cu patru milioane de lei noi, pana la nivelul de 12 milioane de lei noi, a anuntat joi un comunicat de presa al companiei.

Operatiunea de majorare de capital se va realiza prin aport in numerar, prin emiterea unui numar de patru milioane de actiuni cu o valoare nominala de un leu, se mai spune in comunicat, informeaza NewsIn.

Potrivit unui ordin emis de Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) in 2005, societatile care ofera o gama completa de asigurari generale, inclusiv asigurari obligatorii, trebuie sa dispuna de un capital social de cel putin 12 milioane de lei noi, pana la 30 iunie 2006.

Carpatica Asigurari si-a inceput activitatea in 1996, sub denumirea de ASA Asigurari Atlassib. Portofoliul societatii este alcatuit din produse de asigurari generale. In anul 2005, Carpatica Asigurari a subscris prime brute in valoare de 55,4 milioane de lei noi. Pentru 2006, compania isi propune sa realizeze venituri din prime in valoare de 95 milioane de lei noi, potrivit comunicatului Carpatica Asigurari.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri