HVB Bank Romania si Banca Tiriac lanseaza o noua varianta a Creditului pentru Orice, pentru persoanele fizice, adresat celor ce doresc sa beneficieze de un imprumut pentru nevoi personale nespecificate, in conditii flexibile, se arata intr-un comunicat al celor doua banci.

'Portofoliul pe care il conturam cu fiecare nou produs confirma dorinta celor doua banci de a gasi impreuna solutii financiare cat mai avantajoase si cat mai flexibile. Produsul lansat vine in intampinarea celor care doresc sa imprumute sume mai mari sau sa beneficieze de perioade de creditare mai lungi', a declarat Manuela Plapcianu, vicepresedinte HVB Bank Romania.

Imprumutul se acorda in RON, EURO sau USD, in sume echivalente cu minim 3.000 Euro si maxim 20.000 Euro. Perioada pe care se poate contracta creditul variaza intre 5 si 10 ani. Asigurarea de viata aferenta acestui produs este oferita gratuit de catre cele doua banci clientilor care indeplinesc conditiile standard de subscriere a riscului.

Conditiile de eligibilitate pentru obtinerea unui Credit Personal pe zece ani permit accesul la un imprumut unei categorii largi de clientela. Acest produs de creditare poate fi utilizat si pentru refinantarea creditelor contractate anterior cu posibilitatea maririi sumei imprumutate sau a perioadei de creditare.

Pana la finalul procesului de integrare, odata cu implementarea aceleiasi platforme informatice si o data cu alinierea caracteristicilor tehnice si ale modului de operare, atat HVB Bank, cat si Banca tiriac vor oferi integral produsele viitoarei entitati.

Din noiembrie 2005, HVB Bank Romania si Banca Tiriac fac parte, alaturi de UniCredit Romania, din reteaua central si est europeana a UniCredit Group. Cumulate, activele totale ale celor trei banci ating aproximativ trei miliarde euro, clasand UniCredit Group pe o pozitie puternica pe piata bancara din Romania, in special in privinta segmentelor de corporate si retail banking. Cu active totale de 782 miliarde euro si cu o capitalizare de piata de aproximativ 64 miliarde euro, noul UniCredit Group este unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata europeana a serviciilor financiare.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri