Actionarii Carpatica Invest, membra a grupului financiar Carpatica, au aprobat, pe 21 iulie, decizia de infiintare a unui sediu secundar in Bucuresti, care va functiona ca o sucursala, a informat Monitorul Oficial citat de NewsIn.

Casa de brokeraj Carpatica Invest, cu sediul social in Sibiu, are in prezent 32 de agentii in toata tara si tranzactioneaza pe Bursa de Valori Bucuresti (BVB), Rasdaq si Bursa Monetar Financiara si de Marfuri Sibiu (BMFMS).

in clasamentul intermediarilor din luna iulie, afisat de BVB, Carpatica Invest a finalizat tranzactii in valoare de 430,5 milioane lei si este pe pozitia a cincea dupa valoarea tranzactiilor, cu 3,78% din totalui Bursei de Valori din Bucuresti. Carpatica Invest a fost in luna iulie pe locul sapte in clasamentul alcatuit de BMFMS, potrivit datelor afisate de Bursa din Sibiu. Carpatica Invest este pe locul al saselea la pe piata Rasdaq

Societatea de servicii de intermediere financiara Carpatica Invest este detinuta in proportie de 94,1% de Banca Comerciala Carpatica. SSIF este intermediara pentru tranzactii cu actiuni, obligatiunu, derivative si drepturi de preferinta.


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si