Banca Comerciala Romana (BCR) ofera reduceri de pana la 2 puncte procentuale (pp) la credite in cadrul campaniei promotionale \"Prinde valul de oferte BCR\", care se va desfasura pana la data de 29 septembrie.
"BCR are o noua oferta speciala: reducerea costului imprumutului cu pana la 2 pp, ceea ce inseamna un efort financiar mai mic pentru clientii nostri. BCR dovedeste inca o data ca lucreaza in sprijinul clientilor, astfel incat acestia sa isi poata indeplini dorintele alaturi de noi", a declarat Dorin Cojocaru, director executiv al Directiei Credite retail persoane fizice si mici intreprinzatori din cadrul BCR.

BCR reduce marja de produs pentru creditul nenominalizat in lei - Divers Extra BCR - cu dobanda revizuibila semestrial pe termen scurt, mediu si lung cu 2 pp. Astfel, dobanda finala in cazul contractarii unui credit Divers Extra BCR in perioada campaniei va fi de 10% in cazul creditelor luate pe termen scurt si de 10,5% in cazul celor luate pe termen mediu si lung.

Creditul Divers Extra BCR se acorda pentru satisfacerea nevoilor personale ale imprumutatului, suma maxima ce poate fi imprumutata fiind de 10.000 EUR (echivalent lei) pe o perioada de maximum 10 ani. De asemenea, BCR reduce marja de produs pentru creditul nenominalizat in lei garantat cu garantii reale mobiliare/imobiliare - MaxiCredit Extra BCR - cu dobanda revizuibila semestrial pe termen scurt, mediu si lung cu 2 pp. Dobanda finala pentru un credit MaxiCredit Extra BCR, in aceasta perioada, este de 9% in cazul creditelor luate pe termen scurt si de 9,5% in cazul celor luate pe termen mediu si lung.

MaxiCredit Extra BCR este un credit de trezorerie nenominalizat garantat cu garantii reale mobiliare/imobiliare ce se acorda pentru rezolvarea nevoilor personale ale imprumutatului. Suma maxima ce poate fi imprumutata este in functie de capacitatea de rambursare si de garantiile constituite, dar nu va putea depasi valoarea de garantie a imobilului (constructie si/sau teren) ce urmeaza a fi admis in garantie sau 90% din valoarea depozitelor colaterale/certificatelor de depozit/titlurilor de stat. Termenul pentru care se acorda acest tip de credit este de maxim 20 ani.

Totodata, BCR reduce marja de produs pentru creditul nenominalizat in valuta garantat cu garantii reale mobiliare/imobiliare - MaxiCredit Super BCR - cu dobanda revizuibila semestrial pe termen scurt cu 0,75 pp, iar pe termen mediu si lung cu 1,15 pp. Dobanda finala pentru un credit MaxiCredit Super BCR, in aceasta perioada, este de 9,4% in cazul creditelor luate pe termen scurt si de 9,5% in cazul celor luate pe termen mediu si lung.

MaxiCredit Super BCR este un Credit de trezorerie nenominalizat garantat cu garantii reale mobiliare/imobiliare ce se acorda pentru rezolvarea nevoilor personale ale imprumutatului. Suma maxima ce poate fi imprumutata este in functie de capacitatea de rambursare si de garantiile constituite, dar nu va putea depasi valoarea de garantie a imobilului (constructie si/sau teren) ce urmeaza a fi admis in garantie sau 90% din valoarea depozitelor colaterale/certificatelor de depozit/titlurilor de stat. Termenul pentru care se acorda acest tip de credit este de maxim 20 ani.

BCR este cea mai importanta banca din Romania, gestionand active de peste 10 miliarde euro. Banca are in prezent 443 sucursale si agentii in intreaga tara, avand unitati in majoritatea oraselor cu peste 10.000 de locuitori. Banca pune la dispozitia clientilor servicii de Internet banking si e-commerce, emite 19 tipuri de carduri de credit si de debit si are instalata cea mai mare retea nationala de ATM - peste 1.200 si aproape 8.000 de POS. Numarul clientilor a crescut constant ajungand in prezent la peste 4 milioane, din care 90% sunt clienti persoane fizice.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri